Restauracje hotelowe są nastawione przede wszystkim na obsługę swoich gości hotelowych, zaspokajając ich podniebienia. Szef kuchni i pozostali pracownicy restauracji - hotel pod warszawą dbają o wysokiej jakości potrawy, bogate menu i miłą obsługę swoich gości.
Jednakże z takich restauracji korzystają także osoby spoza hotelu. Najczęściej odbywają się tam spotkania towarzyskie, biznesowe. Możemy często zamówić także catering z restauracji - hotel pod warszawą. Co więcej, często restauracja jest wynajmowana na wszelkiego rodzaju uroczystości rodzinne, towarzyskie takie jak Sylwester, Andrzejki, Walentynki. Dobra restauracja hotelowa w hotelu, jakim jest hotel pod warszawą jest w stanie mieć o wiele więcej gości niż sam hotel nastawiony na ofertę noclegową.
Znakomity szef kuchni to połowa sukcesu dobrej restauracji, o czym wie każdy kto ma styczność z gastronomią od podszewki. Wykwintne potrawy z najwyższej półki są w stanie zaspokoić podniebienie każdego smakosza i wielbiciela kuchni regionalnej a także kuchni różnych zakątków świata..